fbpx

Παραγωγή, διάθεση και εμπορία εξαίρετων γλυκών και αλμυρών

Στην Biscotti Tsoungari φτιάχνουμε χειροποίητα μπισκότα, βουτήματα, κουλουράκια, πουράκια, τσουρέκια,  σιροπιαστά τα διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα και από το 2009, τα εξάγουμε σε περισσότερες από δεκαπέντε χώρες του κόσμου.

Η δραστηριότητα μας περιλαμβάνει την υπεύθυνη εξυπηρέτηση επιχειρήσεων μαζική εστίασης HO.RE.CA., αλυσίδων λιανικής και χονδρικής πώλησης, αλλά και τοπικών καταστημάτων, πρατηρίων, αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον, μέσα από την ηλεκτρονική μας παρουσία και τα πρατήρια της εταιρείας στη Νέα Κρήνη και τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, έχουμε τη χαρά να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τους καταναλωτές.

biscotti

Αν θελετε να γινετε αντιπροσωπος της Biscotti Tsoungari στον τοπο σας, επικοινωνηστε μαζι μας, σημερα!

biscotti

Περήφανοι για την τέχνη μας, ευγνώμονες για το μοναδικό επιχειρηματικό μας ταξίδι, που συνεχίζεται με αμείωτο πάθος από το 1936, επενδύουμε διαρκώς σε νέα προϊόντα, σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό και διευρύνουμε τις αγορές μας. 

Στις αυξανόμενες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και της αγοράς για εξαίρετα κουλουράκια, γλυκά και αλμυρά, απαντάμε με υψηλή ημερήσια παραγωγική δυναμικότητα και ένα δίκτυο αντιπροσώπων που επεκτείνεται διαρκώς, προκειμένου να εξασφαλίζει συνεπή διανομή και τροφοδοσία στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται.

Είμαστε κοντά σε όποιον επαγγελματία ζητά μπισκότα, κουλουράκια, πουράκια τσουρέκια:
• με εξαίρετη σχέση ποιότητας – τιμής και συνεπή παράδοση σε 48 ώρες
• με επαγγελματικές συσκευασίες που εξυπηρετούν καλύτερα τα καταστήματα λιανικής
• με ελκυστικές εμπορικές συσκευασίες που φτιάχνουν ένα δυνατό ράφι
• με ατομικές συσκευασίες ιδιωτικής ετικέτας (PL) που ενισχύουν την ταυτότητα μιας επιχείρησης και τη σύνδεση με τους πελάτες της.
 

Τα μυστικά μιας πετυχημένης επιχειρηματικής συνταγής!

Όραμά μας στην Biscotti Tsoungari είναι να προσφέρουμε χαρά και απόλαυση, αποτελώντας την πρώτη και καλύτερη πηγή γλυκών και αλμυρών ανώτερης ποιότητας. Η επιχειρηματική μας κληρονομιά και οι αξίες που την οικοδόμησαν στηρίζουν κάθε μέρα, αυτό τον σκοπό.

Πίστη στο καλό

Πιστεύουμε στην ποιότητα: στις συνταγές από σπίτι, στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, στη φροντισμένη παρασκευή, στις καλές συνεργασίες. Η ποιότητα κερδίζει πάντα και παντού!

Ευγνωμοσύνη

Αναγνωρίζουμε όλη την ομορφιά που υπάρχει στη δουλειά μας – στις ευωδιές, στις ζύμες, στα νόστιμα μπισκότα και τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Είναι η κληρονομιά μας και την εκτιμούμε ως δώρο και πηγή έμπνευσης.

Τόλμη για το νέο

Έχουμε ιδέες, κίνητρα και προϊόντα που μας συνδέουν με νέες συνταγές, νέες δυνατότητες και νέους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανανέωση και η καινοτομία εξελίσσουν την παράδοσή μας.

Δουλειά-Χαρά

Βάζουμε πάθος και ψυχή στα κουλουράκια, τα γλυκά και τ’ αλμυρά μας, αλλιώς δε γίνονται νόστιμα. Αυτό για μας, τους συνεργάτες και τους φίλους των προϊόντων μας είναι χαρά και απόλαυση, κι ας το λέμε καμιά φορά, δουλειά.

Κάθε μέρα, αποστολή μας είναι:

Να είμαστε ένας αξιόπιστος παρασκευαστής και συνεπής προμηθευτής βουτημάτων, γλυκών και αλμυρών ευρείας γκάμας.

 

Να φτιάχνουμε εξαίρετα προϊόντα για το ράφι και τη βιτρίνα κάθε σημείου πώλησης, που θέλει να ενισχύσει τη σχέση του με το καταναλωτικό κοινό και μας εμπιστεύεται.

 

Να βοηθούμε τις μονάδες μαζικής εστίασης να προσφέρουν με την υπογραφή τους μικρά θαύματα γλύκας και νοστιμιάς στους φιλοξενούμενους και επισκέπτες τους.

 

Να συμμετέχουμε ανταγωνιστικά και ποιοτικά στην ελληνική οικονομία, στηρίζοντας τον κλάδο μας και τις εξαγωγές της χώρας.

 

Να επενδύουμε στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής μας υποδομής και στην πρόοδο του ανθρώπινου δυναμικού μας.

 

Να θέτουμε και να τηρούμε υψηλά πρότυπα παρασκευής, λειτουργίας και συνεργασίας.

 

Να συμμαχούμε με άλλες επιχειρήσεις, χτίζοντας διαχρονικές και γόνιμες σχέσεις.

 

Να δημιουργούμε κέρδος για όλους. Γιατί σε μία κοινωνία έξυπνων επιχειρήσεων όλοι έχουν όφελος και όλοι προοδεύουν.

biscotti
Μετάβαση στο περιεχόμενο